TÄVLINGAR !!!!

TÄVLINGAR !!!

Pollux i gnagartagen !

Under våra utställningar har vi ofta roliga tävlingar ! Både vi ägare och gerbilerna uppskattar lite bus ibland ! Tyvärr för er som inte bor i Mellansverige så anordnas det inget på andra ställen i landet. Sverige är ett avlångt land..... Vill ni ordna något själva går det bra. Kontakta Veronica om ni vill få poängen tillgodoräknade och för kontroll av regler ! 

Ansvarig för tävlingarna är Veronica Östman. De tävlingar som kan hållas är gerbilrace, gnagtävling och konstnärsgerbilen. Det är lite frågan om hur mycket tid som finns. Gerbilerna får poäng och små priser i varje gren. Dagens sammanlagda vinnare får en fin rosett !

I slutet av året koras ÅRETS MÅNGKAMPARE !

Poängskala: 1'a 5 p, 2'a 3 p, 3'a 1 p

Gnagtävling ! Varje gerbil får en 3 cm toarulle. Är de t ex två i buren blir det två rullar. Efter 3 min gnagande vinner den som har minst kvar. Placering 1 - 3.  Gerbiler med trivselvikt kan fastna i rullen och få klippas loss. Bra att klippa upp rullarna innan

Gerbilrace ! Gerbilerna springer i rör. De är indelade i heat och rören är lottade. Ägaren får inte släppa sin egen gerbil ! Ingångshålet kan hållas för när gerbilen släppts i röret. Då springer den mot ljuset i andra änden där ägaren tar emot. Till slut återstår två gerbiler som springer i final och blir 1'a och 2'a.

Konstnärsgerbilen ! Gerbilerna får ett lika stort papper per bur. Det kan alltså vara en eller flera gerbiler som skaper med samma papper. Ägaren viker pappret som den vill och stoppar ner i buren. När ägaren anser att konstverket är klart tar man upp och lämnar det till tävlingsledaren. Konstverken sätts upp och man röstar fram vinnaren. Placeringar 1 - 3

Labyrinten ! Gerbiler släpps ner i labyrinten och publiken ska gissa vinnaren !

Sammanställningen gjord av Veronica Östman
Oreo med matte Sophie efter vinsten i racet på Solvalla 25/8-19
Spännande race !!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

11.10 | 19:38
Gerbiler till salu har mottagit 5
02.10 | 13:22
*TORNADO'S GERBILER* har mottagit 8
02.10 | 06:07
ATT KÖPA MARSVIN har mottagit 6
25.09 | 14:09
MARSVINEN HONOR har mottagit 3
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS